Advieslijn 03 808 22 99

Onze ambassadeurs

Onafhankelijk Leven ontstond vanuit een sterke groep van ervaringsdeskundige vrijwilligers. De stichters – zoals Jan-Jan Sabbe en Viviane Sorée - voerden een lange strijd om meer rechten te krijgen voor iedereen die een handicap heeft.

Vandaag staat een nieuwe groep van ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar om als ambassadeur van Onafhankelijk Leven naar buiten te komen. Ze willen vertellen hoe zij de weg naar geluk al vonden of aan het afleggen zijn. Ze dragen de missie, visie en standpunten van Onafhankelijk Leven uit en vertegenwoordigen de organisatie op conferenties, vergaderingen en ontmoetingen met beleidsmakers, en gaan praten in scholen of bedrijven.

Ze laten graag van zich horen, maar bovenal willen ze vanuit hun eigen leefwereld werken aan een inclusieve maatschappij.

Ontmoet 1 van onze ambassadeurs

Wil je graag beter kennismaken met 1 van onze ambassadeurs? Dat kan! Tijdens een inspirerend gesprek in je organisatie of bedrijf vertelt een van hen zijn of haar aangrijpende verhaal en beantwoordt vragen over leven met een handicap en inclusie op het werk en in de samenleving.

Organiseer een lunchtalk met 1 van onze ambassadeurs

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord