Advieslijn 03 808 22 99

Doe mee

Word lid

Onafhankelijk Leven ijvert al meer dan 30 jaar voor veranderingen voor mensen met een handicap. Wij willen actief wegen op het Vlaamse beleid. Wij sensibiliseren en voeren actie, zodat mensen met een handicap er echt bij horen.

Heb je een handicap en wil je lid worden van Onafhankelijk Leven? Als lid krijg je extra voordelen en een optimale ondersteuning. Zo ontvang je als eerste de juiste informatie over je zorgbudget, geniet je van allerhande kortingen en krijg je toegang tot online webinars over actuele onderwerpen.

Jouw lidmaatschap geeft ons meer slagkracht om invloed uit te oefenen op de politieke besluitvorming.

Een lidmaatschap kost 50 euro, dat betaal je met je zorgbudget.

Ja, ik word lid van Onafhankelijk Leven

Word onze collega

25.000 mensen met een handicap krijgen een zorgbudget van de overheid. Met dat budget kunnen zij zorg-op-maat inkopen. Onze adviesverleners ondersteunen vandaag meer dan 2000 personen bij het gebruik van hun persoonlijke-assistentiebudget (PAB) of hun persoonsvolgend budget (PVB). Onze coaches gaan de baan op in Vlaanderen en Brussel om bij budgethouders thuis onafhankelijk advies te geven over het gebruik van hun zorgbudget. 


Wil jij mensen met een handicap bijstaan? Word adviesverlener of coach en draag zo bij aan een inclusieve wereld, waarin iedereen gelijk is.

Bekijk onze vacatures

Word vrijwilliger

Vind jij ook dat iedereen met een beperking recht heeft op een gewoon leven? Heb je zin om daar samen met ons voor te gaan? Steek dan je handen uit de mouwen als vrijwilliger, ambassadeur of meld je aan om af en toe helpen.

Ja, ik word vrijwilliger

Doe een gift

Met jouw financiële steun kunnen wij mensen met een handicap blijven helpen. Elke dag opnieuw. Een gift vanaf 40 euro is fiscaal aftrekbaar, waardoor je 45% terugkrijgt via je belastingen.

Ja, ik doe een gift

Onze jaarrekening wordt elk jaar op donorinfo.be gepubliceerd. 

 

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord