Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Wat doe jij voor Onafhankelijk Leven vzw?

Ik maak deel uit van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering om zo mee te bouwen aan de toekomst en visie van Onafhankelijk Leven vzw.

Hoe ben je bij Onafhankelijk Leven vzw betrokken geraakt?

Mijn zoon Stan heeft een genetische afwijkig waadoor deels lichamelijk, maar vooral verstandelijk extra zorg en bescherming nodig is. Hierdoor kwamen we in contact als lid van Onafhankelijk Leven vzw, een organisatie die ons hulp biedt op een deskundige en duidelijke manier en trouwens prima bereikbaar is. Het was ons meteen duidelijk dat Onafhankelijk Leven vzw gedreven en gemotiveerde medewerkers heeft.

Anderen vinden over mij...

Loyaal, bemiddelend, communicatief. Geniet er van in een team te werken waar al eens gelachen wordt. Samen duidelijke doelen stellen en doorzetten tot deze bereikt zijn. Opgeven hoort er niet bij.

Wat je nog wil weten over mij?

Ik ben getrouwd met Ann. We hebben 2 zonen, Toon en Stan. Stan heeft wat extra zorg nodig, houdt van paardrijden en geniet van zeilen. Toon leeft zich uit in het wielrennen.
Wedstrijden van Toon en hobby’s van Stan nemen heel wat tijd in beslag. Daarnaast is er toch nog tijd voor een hobby met een doel: “onafhankelijk leven”.

Word vrijwilliger

Onze vrijwilligers bouwen mee aan een wereld waarin mensen met een handicap volwaardig kunnen participeren. Ze maken deel uit van het bestuursorgaan of de politieke raad. Van daaruit ondersteunen ze het beleidswerk van Onafhankelijk Leven. Of ze komen als ambassadeur naar buiten om de missie, visie en standpunten van Onafhankelijk Leven verder uit te dragen.