Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Ireland Dorchain

Coach dienstverlening

"Wie een waarom heeft waarvoor hij leeft, kan bijna elke hoe verdragen. – Friedrich Nietzsche"

Ireland Dorchain

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als coach voor de regio West-Vlaanderen is het mijn doel om budgethouders zo goed mogelijk te ondersteunen. We leggen samen de puzzel om jouw PAB of PVB met de voor jou best passende ondersteuning in te vullen. Mijn takenpakket als ondersteuner is hierbij heel divers. Ik bied zowel hulp bij de opstart als bij het beheer van het budget. Dit kan doormiddel van een huisbezoek, maar dit kan evengoed online gebeuren via een videocoaching of een kantooradministratie. Ik pas me graag aan aan jullie noden.

Wat is je grootste talent?

Ik ben zeer empathisch ingesteld. Dit zorgt ervoor dat ik graag een luisterend oor bied om van daaruit samen op zoek te gaan naar wat de best passende hulp zou kunnen zijn in jouw unieke situatie.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Al van jongs af aan heb ik moeite met onrecht in de wereld. Iedereen verdient dezelfde kansen en mogelijkheden om van het leven op deze mooie aardbol te kunnen genieten. Ik vind het belangrijk om hier mijn steentje in bij te kunnen dragen, want alle kleine beetjes helpen.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben het liefste bezig met alle dingen die mijn batterijtjes opladen. Dit kan gaan van mijn hobby’s uitoefenen (dansen en muziek spelen/luisteren) tot afspreken met vrienden voor een gezellige avond samen. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter die enorm kan opgaan in de kleine gelukjes die het leven te bieden heeft. Een mooie zonsopgang onderweg naar het werk of een mooie zonsondergang tijdens een avondwandeling zijn voor mij het summum!