Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Eva Soenen

Coach dienstverlening

"Elk einde is het begin van iets nieuws."

Eva s

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als coach voor de regio West-Vlaanderen ondersteun ik de budgethouders om hun PAB of PVB zo optimaal mogelijk in te zetten. Samen bekijken we wat hun zorgnoden zijn en hoe ze die willen regelen. Zo kunnen ze de regie van hun eigen leven in handen nemen.

Wat is je grootste talent?

Ik geniet van het leven en de uitdagingen die op mijn pad komen. Ik probeer uit elke ervaring persoonlijke voldoening te halen.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Ik vind het heel belangrijk dat ieder mens zelf kan beslissen over zijn leven. Ieder mens heeft recht op een volwaardig leven.

Tevens ben ik bewindvoerder van mijn broer Steve. Hij heeft het syndroom van Down en autisme. Het is niet altijd evident om beslissingen te nemen in zijn plaats, maar wel noodzakelijk. Emotioneel is dit niet te onderschatten. Gelukkig kan ik ook rekenen op mijn andere broers en zussen om mee te beslissen indien nodig.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Reizen doe ik enorm graag. Ik ontdek graag andere culturen en leefgewoonten. Ik kan mij volledig ontspannen in de natuur, zowel te voet als met de fiets. Ook van lezen kan ik enorm genieten. Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Op stap gaan met hen doe ik heel graag.

Daarnaast ben ik vrijwillig medewerkster bij palliatieve thuiszorg de Mantel en doe ik eindelevensgesprekken waarvoor ik werd opgeleid door Amfora vzw.