Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Arne Ronsse

Coach dienstverlening

"Positieve energie verandert gewone dingen in magie!"

Arne

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben coach voor Onafhankelijk Leven en ga op pad bij budgethouders om hun concrete noden te bespreken en aan te pakken. Ik begeleid mensen om overzicht en structuur te vinden in een spinnenweb aan mogelijkheden die kunnen verwezenlijkt worden met PVB en PAB. Zo begeleiden we budgethouders om ervoor te zorgen dat ze zorg op hun maat kunnen aanvragen om ervoor te zorgen dat ze zo onafhankelijk mogelijk kunnen leven.

Wat is je grootste talent?

Mijn enthousiasme en gedrevenheid maken van mij een persoon die het leuk vindt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben een doorzetter en vind het leuk om andere mensen te helpen en haal hier veel voldoening uit.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Toen ik in het najaar van 2023 op zoek ging naar een eerste werkervaring als pas afgestudeerde kwam ik terecht bij deze organisatie. Bij een eerste zicht op de website kon ik me meteen vinden in de doelstellingen van deze organisatie. Mijn persoonlijke ervaringen met familieleden met een grote zorgnood en personen met een handicap in mijn omgeving brachten voor mij het inzicht dat ik graag de sociale sector in wou en ook op professioneel gebied graag mensen wil helpen die hier nood aan hebben.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik woon samen met mijn ouders, 2 broers en mijn oma in Gavere. Ik hou van de mooie plattelandsomgeving waar ik woon en kan ervan genieten om in deze rustige omgeving wandelingen te maken.

Verder heb ik ook een ruime interesse in verschillende sporten, zoals wielrennen en voetbal. Ik hou van nieuwe uitdagingen en zou bijvoorbeeld zelf ooit een marathon willen lopen.

Daarnaast hou ik er ook van om in de weekends een lekker hapje te gaan eten en zet me ook graag in voor het feestcomité in Asper om evenementen in de gemeente te helpen organiseren.