Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Shana Hubrecht

Coach dienstverlening

"You must be the change you wish to see in the world.” - Gandhi

Shana

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben coach in de regio West-Vlaanderen. Dat houdt in dat ik ondersteuning bied bij het organiseren van het PAB of PVB. Dit kan gaan over advies geven, budgetplanning maken, hulp bij administratie, …

Wat is je grootste talent?

Mijn sterktes zijn het leggen van contacten en empathisch vermogen. Ik vind het belangrijk om actief te luisteren en te kijken naar het unieke van elke situatie. Ik probeer altijd een positieve ingesteldheid te hebben en dit ook over te brengen naar de mensen rondom mij. Ik kan dan ook gelukkig zijn met de kleine dingen in het leven zoals een mooie zonsondergang, fluitende vogeltjes, een lammetje in een weide zien, een hert tegenkomen op een wandeling, verse lakens, geen rode lichten tegenkomen in het verkeer, …

Tenslotte ga ik ook graag in dialoog om andere meningen, visies, waarden, … te begrijpen en kritisch te blijven op mijn eigen denkpatronen.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Ik wist al van jongs af aan dat ik graag een sociale richting uit wou gaan, ik wou met mensen werken en iets betekenen voor anderen. Ik heb dan ook gekozen om Pedagogische wetenschappen te studeren. Ik heb een hele tijd in een voorziening gewerkt en heb dit met hart en ziel gedaan. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging, maar ik wou zeker in de sociale sector blijven.

Ik kwam Onafhankelijk Leven tegen en kon me direct terug vinden in de missie en visie. Ik zet me graag in om individueel met mensen te werken en ondersteuning op maat te bieden zodat ze de regie van hun eigen leven in handen kunnen nemen.

Verder vind ik het een grote meerwaarde dat Onafhankelijk leven betrokken is bij het beleid en mee invloed uitoefent. Ik vind dit belangrijk om mee te kunnen helpen om bepaalde punten op de agenda te krijgen en positieve verandering teweeg te brengen.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, gezinsleven, jou als persoon?

Ik woon samen met mijn hondje Jessie in West-Vlaanderen. Veel van mijn vrije tijd gaat dan ook naar Jessie. Ik hou ervan om samen met haar lange wandelingen te maken.

Ik kan ervan genieten om een dagje een stad en cultuur te verkennen, maar het liefst van al kom ik tot rust in de natuur. Ik reis ook enorm graag waarbij ik de verschillende culturen van de wereld wil ontdekken, maar vooral de prachtige natuur wil zien.

Ik heb een tijd in het dagcentrum van OC Cirkant gewerkt en heb daar waardevolle relaties opgebouwd, die ik graag wil blijven behouden. Vandaar dat ik ook nog vaak als vrijwilliger aan de slag ben om samen met hen mooie momenten te creëren.

Andere hobby‘s waar ik mijn vrije tijd mee vul zijn: koken en lekker eten, fotografie, films en serie, fantasy boeken lezen, yoga. Tenslotte hou ik er natuurlijk ook van om zoveel mogelijk tijden met vrienden en familie te spenderen vol liefde en geluk.