Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Yasmine Braekman

Coach dienstverlening

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder."

Yasmine

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben coach dienstverlening in de regio Oost-Vlaanderen. Als coach bezoek ik mensen thuis om hen te begeleiden bij de opstart en organisatie van het PAB/PVB. Daarnaast streef ik ernaar om hun vragen op dit gebied te beantwoorden.

Wat is je grootste talent?

Mijn grootste talent is mijn empathisch vermogen. Ik ben van nature geneigd om sterk mee te voelen met anderen, waardoor ik begrip toon voor verschillende perspectieven. Deze eigenschap stelt me in staat om ondersteuning te bieden en oprecht betrokken te zijn bij de behoeften van anderen.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Inclusie heeft altijd grote waarde voor mij gehad. Tijdens de opleiding orthopedagogie heb ik mijn stage gedaan in het inclusie onderwijs, waar ik kinderen met extra ondersteuningsbehoeften in de klas begeleidde. Deze stage heeft de bril waarmee ik de wereld bekijk meebepaald. Hierdoor sprak de visie en missie van onafhankelijk leven mij dan ook meteen aan.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Enige tijd geleden heb ik mijn geboortedorp achtergelaten en ben ik naar Zottegem verhuisd, waar ik nu samenwoon met mijn vriend en ons schattig katje Lucy. Tijdens het weekend vind ik het heerlijk om te genieten van een etentje en een drankje met mijn vriend en mijn vrienden. Bovendien koester ik ook momenten thuis, waar ik kan ontspannen met een goed boek of een boeiende serie.