Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Reine Delmulle

Coach dienstverlening

Een dynamische, out-of-the-box denker op een missie om mensen te helpen hun leven in eigen handen te nemen. Dat ben ik jouw coach van Onafhankelijk Leven!

Reine

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als coach voor Onafhankelijk Leven trek ik eropuit om de concrete behoeften van budgethouders te bespreken en aan te pakken. Samen vinden we de weg in het doolhof van mogelijkheden die het Persoonsvolgend Budget (PVB) en Persoonlijke Assistentiebudget (PAB) bieden. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het creëren van overzicht en structuur te midden van de mogelijkheden die het Persoonsvolgend Budget (PVB) en het Persoonlijke Assistentiebudget (PAB) bieden. Op die manier ondersteunen we budgethouders bij het aanvragen van zorg die aansluit bij hun individuele behoeften, en streven we ernaar om hun onafhankelijkheid te vergroten.

Wat is je grootste talent?

Mijn geheime wapen? Mijn vermogen om out of the box te denken! Geen probleem is te groot als we er samen onze creatieve breinen op loslaten. Ik zet vaart achter de dingen en werk ze graag grondig af, zoek samen met teams naar werkvereenvoudiging. Samenwerker.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Empowerment zit in mijn bloed. Ik geloof sterk in het versterken van mensen in hun eigen kracht, en dat sluit naadloos aan bij de visie van Onafhankelijk Leven.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Een rasechte West-Vlaming die Gent als zijn tweede thuis beschouwt. Altijd in voor een nieuwe uitdaging, of het nu gaat om een opleiding naast het werk of een avontuurlijke sportactiviteit. Huismus? Daar heb ik nog nooit van gehoord!

Kortom, met mijn professionele aanpak, vriendelijke ingesteldheid en een vleugje West-Vlaamse charme, ben ik jouw partner in het streven naar een leven vol onafhankelijkheid en mogelijkheden.