Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Julie Van den Bossche

Coach dienstverlening

"Het glas is altijd halfvol"

Julie

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben trots om te zeggen dat ik als coach werk regio Oost-Vlaanderen, waarbij ik aan huis kom bij budgethouders. Samen leggen wij de puzzel om jouw PAB of PVB zo goed mogelijk in te vullen met de juiste ondersteuning. Als coach bied ik hulp bij de opstart en het beheer van uw persoonsvolgende financiering. Ik probeer de vaak vele en moeilijke informatie te vertalen naar luchtigere materie zodat het ook voor de budgethouder (en zijn/haar netwerk) duidelijk is.

Wat is je grootste talent?

Ik ben een heel open en spontaan persoon en ik gebruik ook graag humor om zo elke situatie ludieker te maken. Ik ben een gestructureerd persoon wat in mijn job toch een pluspunt is!

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Als zus van een broer met een meervoudige beperking is de organisatie rond personen met een handicap niet onbekend voor mij. Dit, in combinatie met mijn opleiding als ergotherapeut en de vele stages in voorzieningen voor kinderen en volwassenen met een beperking, maakten van mij een heel empathisch persoon met een groot observatievermogen. Ik vind het belangrijk dat ik mijn steentje kan bijdragen voor mensen met een beperking. Ik wil even hard meestrijden voor een wereld waarbij mensen met een handicap zich niet moeten aanpassen aan de samenleving maar andersom. Onafhankelijk Leven hun visie en missie komt daarin volledig overeen met mijn doel.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik rijd al heel mijn leven paard en ik schilder vaak in mijn vrije tijd. Ik hou van etentjes met vrienden. In het weekend probeer ik ook steeds eens naar mijn familie te gaan. Ik ben een fervent filmkijker. Thriller/drama is mijn favoriete genre waarbij ik helemaal in de film kan opgaan!

Ik ben een échte dierenvriend en trotse eigenaar van mijn hond Toulouse. Een Cockapoo (Poedel en Cocker Spaniël mix). Hij weet de harten van velen te veroveren met zijn fluffy en zachte vacht. Ik kan enorm genieten van een lange wandeling samen in de natuur.