Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Elien Bosmans

Coach dienstverlening
Elien 1

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben Bosmans Elien en ik ga als coach aan de slag binnen de regio Limburg bij Onafhankelijk Leven. Dagelijks ben ik in de weer om budgethouders te ondersteunen met hun vragen en advies te verlenen.

Wat is je grootste talent?

Een talent van mij is mijn creativiteit in het vinden van oplossingen voor problemen. Ik ben er trots op dat ik out-of-the-box kan denken en nieuwe wegen kan verkennen om doelen te bereiken.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Met een achtergrond in orthopedagogie heb ik al heel wat ervaring opgedaan in het werken met verschillende groepen, zoals mensen met een handicap, jongeren, ouders en kansarmen. Het is mijn ding om anderen te helpen, maar eerlijk gezegd ben ik ook een beetje een rebel. Ik kom graag op voor anderen en kan slecht tegen onrecht. Daarom voel ik me zo aangetrokken tot Onafhankelijk Leven, waar ze zich flink inzetten voor de rechten van mensen met een handicap.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Buiten mijn werk ben ik momenteel druk bezig met verbouwen. Ik deel mijn stekje met mijn vriend en onze twee harige vrienden. Sporten en wandelen in de natuur zijn echt mijn ding, vooral als ik mijn hondjes mee kan nemen.