Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Verena Dirickx

Coach dienstverlening

"Als je het kan dromen, kan je het doen"

Vernea

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik werk als coach bij Onafhankelijk Leven in regio Antwerpen en Limburg. Hierbij ondersteun ik budgethouders met het beantwoorden van al hun vragen en het verlenen van advies.

Wat is je grootste talent?

Mijn positieve mindset en mijn organisatietalent. Ik probeer elke uitdaging op een positieve manier aan te pakken om zoveel mogelijk zaken te kunnen waarmaken. Ook ben ik sterk in plannen en structuur brengen in chaos.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Door mijn studie op latere leeftijd ben ik anders tegen dingen gaan aankijken. Vooral eigen beslissingsrecht vind ik belangrijk. Iedereen heeft het recht om zijn of haar leven in te richten zoals die persoon zelf wilt. Ik ben blij deel uit te maken van een organisatie die daarvoor strijdt.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben (stief)mama van 9 kinderen tussen de 16 en 28. Ook ben ik oma van 2 kleinkinderen. Vaak ben ik nogal een duizendpoot die met verschillende dingen tegelijk bezig is. Ik geniet van kleine dingen: een ijsje op een terras, een weekendje weg, luisteren naar goede muziek. Als persoon ben ik een doorzetter met een goede portie humor, als ik me ergens in vast bijt laat ik niet snel los.