Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Christine Peck

Coach dienstverlening

"Geniet van de kleine dingen, die maken echt gelukkig"

Christine

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als coach ondersteun ik mensen met een beperking die een assistentiebudget van Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) krijgen. Mijn werk is mijn passie en elke dag opnieuw geef ik mij voor 100%. Als je iets doodgraag doet dan is dat op zich geen opgave maar een vanzelfsprekendheid. Ik ben dan ook heel blij dat ik op regelmatige basis al mijn budgethouders weer een bezoekje mag brengen, want een band heb ik met elk van hen!

Wat is je grootste talent?

Iedereen zegt dat ik een doorzetter ben en voor alles een oplossing probeer te vinden. Eigenlijk is dat wel zo, ik geef niet snel op.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Het gevoel mensen met een beperking, binnen hun budget, op maat, volgens hun wensen te kunnen ondersteunen, ze raad te kunnen geven, er samen met hen voor te zorgen dat ze bepaalde uitdagingen durven aan te gaan, zien dat ze groeien en beetje bij beetje nog zelfstandiger worden: dat is mijn grootste motivatie.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Sinds ik naar de Stille Kempen verhuisd ben geniet ik in mijn vrije tijd vooral van de natuur in mijn tuin en de mij omringende weilanden en bossen. Ik ben een echt buitenmens!

Ik hou van wandelen met mijn 2 honden. Dat is een vast ritueel om mijn dag te starten, het geeft me ook enorm veel energie.

Verder hou ik van een lekker etentje, vrienden en familie uitnodigen om bij mij thuis te komen “ontstressen” en als het weer het toelaat hou ik van lekker luieren in de zon. Ik ben ook mama van drie volwassen dochters die al enkele jaren het nest zijn uitgevlogen.

Als persoon heb ik een goed inlevingsvermogen, kan goed luisteren, ben geduldig, heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en respect voor iedereen en al wat leeft!