Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Johanna Potargent

Coach dienstverlening

"Liefde is... dezelfde koers varen"

Johanna

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven vzw?

Ik coach budgethouders en help hen bij de concrete invulling, het beheer en de optimalisering van hun budget. Daarnaast tracht ik hen een antwoord te geven op de vragen die ze hierrond hebben en samen op zoek te gaan naar een oplossing op maat.

Wat is je grootste talent?

Ik kan erg in iets opgaan en heel enthousiast zijn. Zo blijf ik elke dag opkomen en vechten voor inclusie ook al is dat niet altijd evident.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Ik deel erg de visie van inclusie van Onafhankelijk Leven vzw: iedereen in onze samenleving moet zelf kunnen beslissen hoe hij zijn leven wil inrichten in alle levensdomeinen.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Ik ben getrouwd en mama van drie kinderen van wie een kind met een meervoudige handicap.

Volwaardig meedraaien in een samenleving die niemand uitsluit en waarin voor iedereen plaats is, vind ik een mooie gedachte die ik zelf nastreef en in de praktijk probeer te brengen voor mijn kinderen.

Ik kan enorm genieten van samen iets gaan eten of drinken met vrienden en vriendinnen, fietstochtjes, rust, een goed boek, ijsjes… en zalig niets doen! Ik hou van kokkerellen en krijg daarbij op mijn beurt assistentie van mijn jongste dochter die ook graag de potten leeglikt.