Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Shirley Toebinte

Coördinator dienstverlening

"If you are always trying to be normal, you will never know how Amazing you can be."

Shirley

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als coach is het mijn taak om budgethouders bij te staan in hun noden omtrent alles wat te maken heeft met PAB en PVB. Met veel enthousiasme en gedrevenheid probeer ik dan ook de juiste ondersteuning te zijn voor onze budgethouders. Ik help onze budgethouders en hun familie met veel plezier verder zodat zij het zorgbudget zo goed mogelijk zelf kunnen beheren. En we zo de juiste zorg en hulp kunnen inplannen binnen het VAPH budget.

Wat is je grootste talent?

Ik ben steeds positief ingesteld en ga nogal heel enthousiast en energiek door het leven. Hierdoor kijk ik altijd vooruit en blijf ik een bezig bijtje die steeds wil bijleren. Mijn creatieve kantje helpt me vaak in het zoeken naar oplossingen, wat als coach alleen maar een meerwaarde kan zijn omdat elke mens en situatie anders is.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Al van jongs af aan ben ik zeer gevoelig aan onrechtvaardigheid, ik was diegene die opkwam voor de klasgenoten die gepest werden… Ook mijn groot empathisch vermogen zorgt ervoor dat ik snel aanvoel wat mensen nodig hebben. Deze 2 eigenschappen samen zorgen ervoor dat ik mij zeer verbonden voel met de missie en visie van Onafhankelijk Leven… de regie in eigen handen nemen. Voor mijn sollicitatie bij Onafhankelijk Leven heb ik heel de website goed doorgelezen, want ik wou toch mijn beste beentje voorzetten zeker. Maar bij de missie en visie wist ik al genoeg, ik kreeg hier letterlijk een warm gevoel vanbinnen en wist meteen … hier wil ik aan meewerken!

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik woon samen met mijn dochter en hond in een gezellig dorpje aan de rand van Antwerpen. Sinds kort is er ook een vriend in mijn leven gekomen. Ik ben een enorme levensgenieter: uitjes met vrienden en familie, festivalletjes, gewoon het thuis gezellig maken met vrienden en uren gezelschapsspelletjes spelen, culinair petanquen (ja dat is petanque met hapjes en een drankje daarbij), sauna en reizen ( zowel naar de zon als naar de sneeuw). Ondanks al deze drukke bezigheden heb ik af en toe nood aan een rustig zen-momentje. Dan trek ik mij terug met een goed boek, maak ik een wandeling in de natuur of doe aan yoga. Onlangs ben ik ook afgestudeerd als Coach ( Life Coach en Bedrijfscoach), dit oefen ik uit als bijberoep. Dus ook in mijn vrije tijd hou ik ervan om mensen te laten groeien.