Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Marijke Sauer

Coach dienstverlening

"Zorg is het hart van menselijke verbondenheid en welzijn."

Marijke

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Mijn rol bij Onafhankelijk Leven omvat het begeleiden van individuen bij het effectief beheren van hun Persoonlijk budget. Samen met cliënten onderzoek ik diverse mogelijkheden om hun budget optimaal te benutten, inclusief het zoeken naar assistentie, budgetbeheer, en het verstrekken van passend advies. Mijn doel is om hen te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het creëren van een financieel plan dat aansluit bij hun behoeften en doelstellingen.

Wat is je grootste talent?

Mijn grootste talent ligt in mijn vermogen om vastberaden en methodisch te werk te gaan bij het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Mijn betrokkenheid bij Onafhankelijk Leven komt voort uit een diepgeworteld verlangen om mijn professionele vaardigheden in te zetten voor een organisatie die een positieve impact heeft in de sociale sector. Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest bij een digitaal agentschap, merkte ik dat mijn passie en betrokkenheid zich meer richtten op het sociale aspect van werk. Via mijn zus kwam ik in contact met Onafhankelijk Leven, waar ik me onmiddellijk aangetrokken voelde tot de warmte en menselijkheid die de organisatie uitstraalt. Sinds ik ben begonnen bij Onafhankelijk Leven, word ik dagelijks verwelkomd door collega's die dezelfde toewijding en passie delen. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn werk met hart en ziel uit te voeren, en ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van een team dat echt het verschil maakt in het leven van anderen.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben een 41-jarige mama met een gezin dat bestaat uit twee tienerkinderen en een plusdochter van 7 jaar oud. Naast mijn betrokkenheid bij Onafhankelijk Leven, ben ik ook actief als zelfstandig nagelstyliste in bijberoep. Daarnaast ondersteun ik mijn echtgenoot in zijn eigen onderneming door verantwoordelijk te zijn voor de boekhouding en administratieve taken. In mijn vrije tijd neem ik graag rust op een terrasje met een goed glaasje wijn, op reis gaan, creatief bezig zijn…