Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Laurent De Schutter

Medewerker relatiebeheer

"Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen."

Laurent

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben fier om te mogen zeggen dat ik werk als relatiebeheerder binnen Onafhankelijk Leven. Als relatiebeheerder heb ik een belangrijke rol in het ondersteunen van de missie en doelen van de organisatie. Ik bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met zowel bestaande als potentiële partners, donateurs en sponsors. Het is een voorrecht om betrokken te zijn bij een organisatie die zich inzet voor de autonomie en zelfstandigheid van mensen met een beperking. Het is een bron van motivatie en inspiratie om te zien hoe onze inspanningen bijdragen aan het verbeteren van hun levenskwaliteit.

Wat is je grootste talent?

Luisteren naar en interpreteren van andere mensen, met als doel hen te helpen.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

In het hart van mijn leven staat mijn gezinnetje. Ik heb drie flinke zonen waar mijn dierbare Léonneke 1 van is. Léon is een buitengewoon kind met het zeldzame Pura syndroom, een genetische aandoening die zijn dagelijkse leven beïnvloedt. Zijn unieke reis heeft me geïnspireerd en aangemoedigd om me aan te sluiten bij Onafhankelijk Leven vzw, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt in hun streven naar autonomie en zelfstandigheid. Ik weet sinds de geboorte van mijn jongste zoon hoe broodnodig een organisatie als de onze is. Met heel veel plezier en inzet doe ik samen met ons fantastische team er alles aan om onze leden een zo goed als mogelijke ondersteuning te bieden.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben een creatieve ziel die enorm kan genieten van de schoonheid van de wereld om me heen. Mijn liefde voor creativiteit, muziek, sport maar vooral mijn gezin vormen de essentie van mijn bestaan. Ook heb ik een enorme voorliefde voor de pracht van de natuur. De natuur is mijn inspiratiebron, mijn toevluchtsoord en mijn herinnering aan de wonderen van het leven. Diep in de kern van mijn ziel huist er ook een ware altruïst die niet om kan met onrechtvaardigheid. Dit alles samen vormt voor mij een harmonieus geheel. Het zijn deze elementen die me definiëren en me in staat stellen om de wereld op mijn eigen unieke manier te ervaren.