Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Shannona Sambaer

Medewerker ledenbeheer

"When nothing goes right, go left!"

Shannona 2

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven vzw?

Achter de schermen zorg ik voor een correcte opvolging van de (leden)administratie, de praktische ondersteuning van de organisatie en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast onthaal ik iedereen met een glimlach.

Wat is je grootste talent?

Dat is volgens mij mijn doorzettingsvermogen. In mijn leven ben ik al heel wat hindernissen tegengekomen waar ik me telkens een weg over-, onder- of omheen weet te banen.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Door zelf op te groeien met een (fysieke) handicap, zag ik mijn ouders vaak worstelen met de (on)mogelijkheden die er waren. Ze zaten vaak met de handen in het haar, terwijl ze mij vooral de beste kansen wilden geven. Hierdoor groeide het idee dat ik daar later verandering in wilde brengen.

Ik droomde van een job waarbij ik mensen met een handicap kon adviseren en begeleiden in de wirwar van de wetgeving, zodat zij dit hele proces vlot(ter) konden doorlopen.

Met veel motivatie deed ik dat jarenlang aan de Advieslijn. Met dezelfde motivatie zorg ik er nu achter de schermen voor dat alle administratie vlot verloopt. Zo kunnen mijn collega’s zich focussen op het vooruit helpen van mensen met een handicap en hun familie.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik woon al heel mijn leven op de “boerenbuiten” van Moerbeke-Waas. Ik hou van lezen, schrijven en films/series bekijken, maar mijn leven draait vooral rond mijn huisdieren. Zo brengen mijn honden elke dag een glimlach op mijn gezicht. En kan ik dankzij het speciale ras van onze paarden (IJslander) ook paardrijden en dit ondanks mijn beperking.