Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Eva D'hondt

Medewerker communicatie

"Het enige dat je onderscheidt van degene die je zou willen zijn, is dat wat je niet gedaan hebt. (Arjen Lubach)"

Eva

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als communicatiemedewerker zorg ik samen met de collega’s voor het vlotte verloop van campagnes en breng ik onze acties mee onder de aandacht. Verder volg ik bijvoorbeeld de opmaak van drukwerk of promotiemateriaal op en help ik onze website voorzien van actuele inhoud.

Wat is je grootste talent?

Veel balletjes in de lucht houden en me af en toe met enthousiasme verdiepen in een nieuw project of een uitdagende opdracht. Bereid zijn elke kwestie eerst vanuit verschillende oogpunten te bekijken voor ik me er een mening over vorm.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Als ouder van een vrolijke tienjarige wervelwind met een beperking spendeerde ik zelf ook al menig uurtje in het administratieve bos der aanvraagformulieren. Zo leerde ik de organisatie Onafhankelijk Leven kennen. Het is fijn om als communicatiemedewerker mee mijn schouders onder hun missie te zetten.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Met mijn zoontje en vriend woon ik in het Waasland, waar we er al graag eens op uittrekken voor een wandeling of fietstocht, ontspannen op een terrasje of bezoek bij vrienden. Naast mijn werk zet ik me ook graag in voor maatschappelijke doelen die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Dingen waar ik vrolijk van word? Het moment waarop ik dat ene woord terugvind dat al dagenlang op het puntje van mijn tong lag. Zo diep in een boek zitten dat je vergeet wanneer het tijd is om te gaan slapen. Met een team aan iets werken en eindelijk het eindresultaat in handen hebben. De oude eighties intromuziek van Nils Holgersson (pure nostalgie).