Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Organiseer een najaarstasting voor het goede doel

Leg jezelf, je collega’s of zakenrelaties in de watten met lekkere wijn of mocktails van onze webshop BarDona. Of organiseer een tasting als afterwork of eindejaarsevent. De volledige opbrengst van deze najaarsactie gaat naar Onafhankelijk Leven. Zo helpen we nog meer mensen om een eigen leven uit te bouwen.

Najaarstasting: talk & taste

Elke tasting start met een inspirerende speech. Een van onze ambassadeurs leidt de tasting in met z’n levensverhaal. Je komt meer te weten over onze organisatie en hoe wij opkomen voor de rechten van mensen met een handicap. Vragen over onze werking of inclusie? Die beantwoordt de ambassadeur maar al te graag.

Genoeg gebabbeld. Proeven maar! Na de speeches genieten jullie van wijnen, mocktails en hapjes.

Heeft het gesmaakt? Dan kan je de dranken meteen bestellen via de webshop.

Bardona 3

Onze actie BarDona loopt van 1 oktober tot 31 december

Bestel wijnen & mocktails

Verwen je team met onze dranken tijdens de afterwork. Of bestel de lekkerste eindejaarsgeschenken voor je zakenpartners. We leveren op je werkvloer.

Organiseer een najaarstasting

Sluit het jaar af met een gezellige proeverij (tot 50 personen.) Wij regelen wijn, mocktails, hapjes en een inspirationele spreker.

Prijzen voor events & tasting

  • Je sponsort 2500 euro voor een tasting.
    Met meer dan 50 collega’s? Dan maken we een offerte op maat.
  • Bestel je graag wijn of mocktails voor je afterwork of eindejaarsevents?
    Vraag ons even naar de tarieven van de BarDona-campagne. Die mailen we zo door.
  • O ja, en ongeopende dozen nemen we terug mee als je wil.

Bedrijf Bain liet het zich smaken

"Na enkele Urban Trails organiseerden we in november 2022 voor de eerste keer een tasting ten voordele van Onafhankelijk Leven. Sebastian vertelde hoe hij zichzelf heruitvond nadat hij door een ongeval in een rolstoel belandde. Zijn verhaal raakte een gevoelige snaar bij het publiek. We werden ons bewust van hoe je als persoon met een beperking terug de regie van je leven in handen kan nemen. En hoe de juiste ondersteuning ervoor zorgt dat je een zelfstandig leven kan leiden, op professioneel én persoonlijk vlak. Tijdens en na de tasting konden we culinaire en wijnpakketten bestellen in de webshop. Zo helpen we deze fantastische organisatie om hun missie te verwezenlijken: mensen met een beperking een zo zelfstandig mogelijk leven laten leiden.”
Katrijn De Paepe, Bain

Interesse om zelf een najaarstasting te organiseren? Laat het ons weten

Heb je concrete plannen of vragen over een najaarstasting voor het goede doel?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Méér manieren om ons te steunen

Als bedrijf kan je op verschillende manieren iets betekenen voor mensen met een handicap en bijdragen aan een samenleving waar mensen met én zonder handicap gelijkwaardig samenleven.