Advieslijn 03 808 22 99

Samenwerken met Onafhankelijk Leven

Steun een goed doel

Als bedrijf of organisatie kan je ook iets betekenen voor mensen met een handicap en bijdragen aan een samenleving waar mensen met én zonder handicap gelijkwaardig samenleven. Door met Onafhankelijk Leven samen te werken steunt jouw organisatie of bedrijf een maatschappelijk verantwoord project.

Je kan ons op verschillende manieren steunen. We beschikken over een een brede waaier aan samenwerkingsmogelijkheden die in het verleden al veel succes hebben gekend.

Urban Trail

Gaat jouw team de uitdaging aan om een van onze rolstoelgebruikers door een loopwedstrijd te loodsen vol trappen, kasseien, hellingen en andere hindernissen? In ruil voor sponsoring en deelname beleef je een geweldige teamdag en geef je mensen met een handicap een onvergetelijke ervaring.

Meer info over de Urban Trail

Inspiratiesessie met 1 van onze ambassadeurs 

Onafhankelijk Leven beschikt over een grote groep van ervaringsdeskundigen die als ambassadeur naar buiten komen. Tijdens een inspirerend gesprek in je organisatie of bedrijf vertelt één van hen zijn of haar aangrijpende verhaal en beantwoordt vragen over leven met een handicap en inclusie op het werk en in de samenleving. Het gesprek kan onder de vorm van een ontbijtsessie, een middaglunch of een afterwork worden georganiseerd. We kunnen ook de catering voorzien.

Meer info over de inspiratiesessie

Culinaire najaarstasting

Elk najaar verkopen we lekkere wijn en mocktails. Wil je op voorhand proeven? Dat kan met een culinaire najaarstasting in je bedrijf. Eén van onze ambassadeurs komt mee en vertelt zijn/haar aangrijpende verhaal. 

Meer info over de culinaire tasting

Gift of inzamelactie

Ook met een gift of een inzamelactie draag je bij aan een maatschappelijk verantwoord project. En toon je dat ook aan je medewerkers en klanten.

Gift doen of inzamelactie organiseren

Samenwerking op maat

Speciale bestellingen of andere samenwerkingen op maat van jouw organisatie of bedrijf kunnen uiteraard besproken worden.

Contacteer ons voor een samenwerking op maat

Overtuigd?

Overtuigd om met Onafhankelijk Leven samen te werken?
Vul onderstaand formulier in, we nemen snel contact met je op!

 

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord