Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Organiseer een inspiratietalk met een ambassadeur

Nodig een van onze ambassadeurs uit op je werkvloer of event en luister naar een aangrijpend, persoonlijk verhaal. Ontdek hoe deze persoon met een handicap het leven (terug) in handen neemt. Een inspirerend gesprek over een inclusie, keuzevrijheid en gelijkheid.

Onze talks dragen bij aan een inclusieve samenleving

Onafhankelijk Leven telt zo’n twintig trotse ambassadeurs die de standpunten van Onafhankelijk leven uitdragen en opkomen voor de rechten van mensen met een handicap.

Deze vrijwilligers met een handicap hebben de weg naar geluk al gevonden of leggen die nu af.

Op conferenties, vergaderingen en tijdens ontmoetingen met beleidsmakers vertellen ze hun eigen verhaal. Met plezier beantwoorden ze vragen over leven met een handicap, de hindernissen die ze ervaren … en alles wat daarbij komt kijken.

Met ontbijt, lunch of afterwork

Een goed gesprek is nog beter met een lekker ontbijt of een lunch. Of waarom geen afterwork? Wij kunnen de catering voorzien.

Prijs

  • Je betaalt 1000 euro voor een inspiratiesessie, zonder catering.
  • Verzorgen wij ook de catering? Dan maken we een offerte op maat.

Bedrijf YARA nodigde 2 ambassadeurs tegelijk uit

"We waren naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op zoek naar sprekers die een beeld konden geven van hoe verschillende diversiteitskenmerken het leven van mensen kunnen beïnvloeden en we kwamen bij Liesbeth en Viviane terecht. Ze vertelden op een pakkende wijze hoe zij in een rolstoel belandden en zetten het publiek tot nadenken. Daarnaast vertelden zij ook over de rechten van vrouwen en mensen met een beperking en de manier waarop zij hiervoor strijden. Wij hopen op deze manier ons steentje bij te dragen aan het helpen van deze fantastische organisatie in het verwezenlijken van hun missie om mensen met een beperking een zo zelfstandig mogelijk leven te laten leiden.”
Tine Gielen, DEI Expert voor Yara Global Plants and Operational Excellence

Interesse om zelf een inspiratietalk te organiseren? Laat het ons weten

Heb je concrete plannen of vragen over een inspiratietalk met één van onze ambassadeurs?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Méér manieren om ons te steunen

Als bedrijf kan je op verschillende manieren iets betekenen voor mensen met een handicap en bijdragen aan een samenleving waar mensen met én zonder handicap gelijkwaardig samenleven.