Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Nick Soen

Coördinator dienstverlening

"Geniet van het geven, dan zal je ook veel krijgen"

Nick

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als coach ondersteun ik budgethouders in West-Vlaanderen bij de invulling, het beheer en de optimalisering van hun PAB of PVB. Ik probeer er voor hen te zijn en ga samen op zoek naar oplossingen, nieuwe inzichten en onderbouwde keuzes.

Wat is je grootste talent?

Ik hou ervan om te enthousiasmeren en vanuit een positieve ingesteldheid oplossingen te zoeken.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Ik vind het belangrijk dat iedereen alle kansen krijgt om zijn leven vorm te geven op zijn eigen manier. Al dan niet met de passende ondersteuning. Ondersteuning geven loopt als rode draad doorheen mijn loopbaan en zorgt ervoor dat ik, binnen mijn rol als coach bij Onafhankelijk Leven, mijn bijdrage verder mag leveren. Op maat en persoonlijk. Het motiveert me sterk om me voor anderen in te zetten.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben een bezige bij die me lokaal graag inzet. Als begeleider sta ik iedere week op het veld voor de jongsten die zich aan G-voetbal wagen. Ik hou van een goeie babbel, een streekbiertje of een wijntje. Jaarlijks pik ik ook met de ‘bende van D.” een aantal festivals mee. Wat lezen en een LP beluisteren zie ik zeker ook zitten. En uiteraard genieten van de momenten samen met de familie.