Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Inspiraza, onze inspiratiedag

De inhoud van deze pagina is bijgewerkt op 7 mei 2024.

Inspiraza, onze inspiratiedag rond een actueel thema, is terug van weggeweest. De eerste inspiratiedag vindt plaats in Antwerpen en gaat over werkgeverschap. In het najaar volgen nieuwe inspiratiedagen in andere provincies.

Ervaringen uitwisselen rond werkgeverschap

Mensen met een handicap moeten - net als iedereen - de kans krijgen om de regie van hun leven in eigen handen te nemen. Maar hoe neem je met een handicap zelf de touwtjes in handen?

Tijdens deze inspiratiedag focussen we op elkaar en wisselen we ervaringen uit. Medewerkers van de advieslijn beantwoorden vragen. Ambassadeurs van Onafhankelijk Leven verhelderen de theorie met dagelijkse voorbeelden. We focussen op het thema werkgeverschap.

Planning van de dag

  • 12u tot 13u: Inlooptijd met broodjeslunch en soep.
  • 13u tot 17u: Uitwisseling en info meekrijgen rond werkgeverschap.

Tussendoor zal er ook een koffiepauze worden voorzien.

Praktische informatie

Locatie:

Hopper, Scoutshuis, Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen.

Met de auto:

Parkeren kan in de straat, op de parking van het zwembad Plantin Moretus (naast het Scoutshuis) of parking Zomerfabriek onder de brug. Dat is slechts 5 minuten wandelen van de locatie. Let erop: parking is betalend!

Met het openbaar vervoer:

  • Trein: Station Antwerpen-Centraal: 28 min. Wandelen.
  • Tramhalte: Borgerhout Zegel Metro Station: 12 min. Wandelen
  • Bushalte: Borgerhout Station Oost: 4 min. Wandelen

Toegankelijkheid

Onze inspiratiedag is gratis. We zorgen voor catering en assistentie ter plaatse. Specifieke noden omwille van je handicap? Geef ze mee in het inschrijfformulier hieronder.

Inschrijven is verplicht

Deze inspirerende dag is volledig gratis, maar om alles vlot te laten verlopen, vragen we jou om in te schrijven. Zo kunnen we alles uit deze dag halen en jou zo goed mogelijk ondersteunen mochten er assistentienoden zijn.

Schrijf je hier in voor Inspiraza op 10 juni
  • Schrijf je hier in voor Inspiraza op 10 juni

    Mensen met een handicap moeten - net als iedereen - de kans krijgen om de regie van hun leven in eigen handen te nemen. Maar hoe neem je met een handicap zelf de touwtjes in handen? Schrijf je zeker in!

  • Bv. Maaltijdbegeleiding, toiletbegeleiding, ... Opgelet vervoer is zelf te regelen.