Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met
Lien Mentens

Manager dienstverlening

"Het gras groeit niet door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven."

Lien website

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Aan de advieslijn beantwoord ik alle mogelijke vragen over het PAB en PVB. Samen gaan we op zoek naar het gepaste antwoord op jouw vraag.

Wat is je grootste talent?

Ik ben leergierig en sta steeds open voor nieuwe ervaringen en andere perspectieven.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Iedereen heeft het recht om eigen keuzes te maken en het leven te leiden dat hij of zij wil. Als zus van een broer met autisme heb ik ondervonden dat dit jammer genoeg niet altijd vanzelfsprekend is. De zoektocht naar de juiste hulp gaat niet altijd van een leien dakje en al te vaak bots je tegen grenzen aan die er niet zouden moeten zijn. De missie en visie van Onafhankelijk Leven liggen me dan ook nauw aan het hart en ik ben trots dat ik aan de Advieslijn mijn steentje kan bijdragen.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Samen met mijn vriend verhuisde ik enkele jaren geleden van Antwerpen naar het groene Lokeren. In het weekend trekken we er graag op uit in de natuur of koppelen we een museumbezoek aan een gezellig etentje met familie of vrienden. Evengoed vind je me regelmatig achter mijn naaimachine waar ik me het hoofd breek over ingewikkelde patronen en ritssluitingen. Daarnaast heb ik relatief recent het plezier van koken ontdekt en ben ik nog steeds blij verrast wanneer mijn kookkunsten ook effectief in de smaak vallen.