Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Oproep! Doe mee aan de focusgroep van Amarant

Acties do 04 april 2024, door Stefanie Leekens

Onafhankelijk Leven deelt graag de oproep van Amarant. Amarant is een sociaal-culturele organisatie die het belang van kunst en cultuur in de wereld centraal wil zetten. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe stemmen en perspectieven. Ze willen graag iedereen de kans geven om deel te nemen aan culturele activiteiten. Binnenkort organiseren ze een focusgroep.

Museum

Wat ontbreekt er in het culturele landschap?

Amarant organiseert verschillende projecten, zoals "Kunst voor altijd", waarbij kunstcollecties naar woonzorgcentra worden gebracht. Aan de hand van voorwerpen, schilderijen en muziek organiseren ze gesprekken over kunst en cultuur. Ze verbinden dit met de leefwereld van de bewoners.

Daarnaast is er "Tournee Amarant” waarbij er binnenkort een focusgroep samenkomt. Wat ontbreekt er volgens jou in het culturele landschap? Waarover wil jij het hebben? Hoe kunnen we samen tot een fijn programma komen? Een programma dat van jullie is. Dat kan heel breed gaan: over dans, film, muziek, beeldende kunst, theater, literatuur. De keuze is helemaal aan jullie.

Doe mee

Ben je geïnteresseerd om hieraan mee te werken? Amarant wil een eerste keer samenkomen eind april.