Overslaan en naar de inhoud gaan
Advieslijn 03 808 22 99

Neem deel aan de Urban Trail

Wil jouw bedrijf iets betekenen voor mensen met een handicap? Doe mee aan deze unieke loopwedstrijd en beleef samen een onvergetelijke ervaring.

Lopen en … rollen door de stad!

De Urban Trail van Golazo is een loopwedstrijd dwars door de stad en bijzondere gebouwen. Met hulp van jouw team wordt deze sportieve uitdaging ook toegankelijk voor mensen met een handicap. Jouw team assisteert iemand met een handicap en samen leggen jullie het parcours af.

Hét bewijs dat mensen met een handicap – mits de juiste ondersteuning – alles aankunnen en perfect kunnen deelnemen aan alle aspecten van het leven.

Drempels naar inclusie

Je ervaart aan den lijve welke drempels mensen met een handicap elke dag moeten overwinnen. Na de Urban Trail ziet geen enkele trap of hindernis er nog hetzelfde uit.

Smeer je benen in voor Urban Trail 2024

Lopen jullie met ons mee op zondag 23 juni 2024, in Brussel? Onafhankelijk Leven wacht jullie op in sporttenue. Wij regelen alles. Jullie moeten enkel nog een team van maximum 15 lopers samenstellen. Go, go, go!

Voor wie?

Organisaties en bedrijven

Wat gaan jullie doen?

Mensen met een handicap over trappen, kasseien, hellingen en door andere hindernissen loodsen. 

Wie assisteren jullie?

Mensen die gebruik maken van een rolstoel, maar evengoed mensen met een verstandelijke, visuele of andere handicap. We voorzien op voorhand een kennismaking tussen jouw bedrijf en de persoon die jullie gaan assisteren tijdens de wedstrijd.

Wat krijgen jullie in ruil?

  • Een geweldige teamdag.
  • Zichtbaarheid en media-aandacht voor jullie bedrijf.
  • Veel voldoening, want je geeft mensen met een handicap de kans om deze sportieve uitdaging aan te gaan.

Deelnameprijs

  • Je sponsort 2850 euro (incl. btw) voor een deelname met maximum 15 lopers.
  • Je betaalt 100 euro per extra loper.

> Bekijk onze sponsorfiche.

Camino Group, Sofico en Upgrade Estate zijn fan

“Naast de beleving van de stad met de vele mooie gebouwen, is het een unieke teambuilding. Je leert je collega’s op een andere manier kennen, je leert de rollende loper heel goed kennen en je weet na zo’n dag wat je aan elkaar hebt. En dat was heel veel. Dit is elk jaar de meest deugddoende teambuilding van het jaar.”
Camino Group, projectonwikkelaar
“Het was voor ons echt een eyeopener hoe sommige mensen leven en hoe mensen zoals Kenny, de begeleider van rolstoelgebruiker Glenn, veel kunnen betekenen in de maatschappij. Het is wel echt nodig dat je met verschillende personen ondersteuning biedt aan de rollende loper tijdens de wedstrijd, maar we hebben dat als team heel goed gedaan.”
Sofico, vlootsoftwarespecialist
“We hebben heel veel leuke mensen leren kennen. Onze rollende loper Ben had er heel veel zin in en had duidelijk veel ervaring. Wellicht was hij de sportiefste van de hele bende. Je hebt best wat kracht nodig om de rolstoel op te heffen, maar dat is al bij al zeer goed gelukt. Het was een zeer leuke ervaring.”
Upgrade Estate, vastgoedbedrijf

Urban Trail editie 2023

Klaar om deel te nemen? Laat het ons weten

Lopen jullie mee in Brussel?
Of heb je concrete vragen over een deelname?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Méér manieren om ons te steunen

Als bedrijf kan je op verschillende manieren iets betekenen voor mensen met een handicap en bijdragen aan een samenleving waar mensen met én zonder handicap gelijkwaardig samenleven.