Advieslijn 03 808 22 99

Geef een volmacht voor mijn VAPH

Ben je budgethouder? Via het e-loket mijnvaph.be kan je je persoonlijk dossier online raadplegen en beheren. Je kan ons ook een volmacht geven om je PAB- of PVB-dossier te raadplegen. Zo kunnen we je vragen gemakkelijker beantwoorden.

Volmacht ter inzage voor de advieslijn

Heb je een vraag over het e-loket mijnvaph.be? Dan kan je onze medewerkers van de advieslijn een volmacht geven om je dossier in te kijken. Zo kunnen we gemakkelijker je vragen beantwoorden en tonen hoeveel budget je nog ter beschikking hebt, hoe je een bepaalde kost kan indienen en wat je het beste aanduidt om een creditnota in te geven. 

Onze medewerkers kunnen niks invullen of toevoegen aan je dossier. Dat kan je wel laten doen door je coach, als je hiervoor een bijkomende volmacht geeft. 

Volmacht tot inzage en aanpassing voor een coach

Vind je het gemakkelijker als je coach bepaalde administratieve taken van je overneemt? Dan kan je je coach een volmacht geven om gemaakte kosten in te dienen. 
Je kan de volmacht geven op het moment dat je een coachingsovereenkomst afsluit.

Formulier om volmacht te geven

Wil je aan de advieslijn en/of coach een volmacht geven? Vul dit formulier in en bezorg dit ingevuld en ondertekend aan de advieslijnDe advieslijn zorgt ervoor dat we toegang krijgen tot je dossier op basis van wat je invulde op het formulier.

Als budgethouder kan je die volmacht steeds intrekken via mijnvaph.be. Of vraag dit aan de advieslijn of je coach.

Als bijstandsorganisatie hebben wij enkel inzage of toegang tot het menu "persoonlijk budget". Wij hebben dus geen toegang tot de andere menu's die je als persoon met handicap (of vertegenwoordiger) wel ziet.

Enkel als je lid bent bij ons kan je ons een volmacht geven. Ben je nog geen lid? Klik hier voor meer informatie.

Nieuw vanaf 1 januari 2023: Ben je lid bij Onafhankelijk Leven én bij een andere bijstandsorganisatie? Het VAPH besliste dat er vanaf 1 januari 2023 maar één je hoofdbijstandsorganisatie kan zijn. Alleen aan je hoofdbijstandsorganisatie kan je een volmacht geven voor je dossier op MijnVAPH. Is Onafhankelijk Leven niet je hoofdbijstandsorganisatie en wil je dat veranderen? Neem dan contact op met de advieslijn en met de andere bijstandsorganisatie waar je lid bent. Dan brengen we dat meteen voor jou in orde.

Aan jou de keuze 

Uiteraard ben je niet verplicht om een volmacht te geven aan de advieslijn of coach. We zullen jou ook informeren en adviseren met vragen over je budget als je geen volmacht geeft. 

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord