Advieslijn 03 808 22 99

Geef een volmacht voor mijn VAPH

Ben je budgethouder? Via het e-loket mijnvaph.be kan je jouw persoonlijk dossier online raadplegen en beheren. Je kan ons ook een volmacht geven om je dossier te raadplegen. Zo kunnen we jouw vragen gemakkelijker beantwoorden.

Volmacht ter inzage voor de advieslijn

Heb je een vraag over het e-loket mijnvaph.be? Dan kan je onze medewerkers van de advieslijn een volmacht geven om jouw dossier in te kijken. Zo kunnen we gemakkelijker jouw vragen beantwoorden en tonen hoeveel budget je nog ter beschikking hebt, hoe je een bepaalde kost kan indienen en wat je het beste aanduidt om een creditnota in te geven. 

Onze medewerkers kunnen niks invullen of toevoegen aan je dossier. Dat kan je wel laten doen door je coach, als je hiervoor een bijkomende volmacht geeft. 

Volmacht tot inzage en aanpassing voor een coach

Vind je het gemaakelijker als jouw coach bepaalde administratieve taken van je overneemt? Dan kan je jouw PVB-coach een volmacht geven om gemaakte kosten in te dienen

Je kan de volmacht geven op het moment dat je een PVB-coachingsovereenkomst afsluit, of acheraf via een apart formulier. Als budgethouder kan je deze volmacht steeds intrekken via mijnvaph.be.

Aan jou de keuze 

Uiteraard ben je niet verplicht om een volmacht te geven aan de advieslijn of PVB-coach. We zullen jou even goed proberen informeren en adviseren met vragen over je PVB als je geen volmacht geeft.

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord