Advieslijn 03 808 22 99

Erkenningen

Onafhankelijk Leven vzw werd sinds 2001 erkend als budgethoudersvereniging. Onafhankelijk Leven vzw is de fusie tussen 2 voormalige budgethoudersverenigingen BOL vzw en BUDIV vzw. BOL vzw richtte zich voornamelijk op mensen met een fysieke beperking. BUDIV vzw was opgericht door ouders van kinderen met een verstandelijke beperking.

Onafhankelijk Leven vzw werd in 2007 ook erkend als zorgconsulent. In dit kader wordt vandaag de PAB-coaching nog steeds uitgevoerd.

Omdat Onafhankelijk Leven vzw veel meer doet dan advies en dienstverlening aan mensen met een beperking werden we vanaf 1 januari 2011 ook erkend als sociale beweging. Als sociale beweging voeren we sociale actie, beïnvloeden we het beleid en doen we aan educatie, samen met een hele ploeg vrijwilligers met een beperking of hun ouders. 

In 2016 werd Onafhankelijk Leven vzw erkend als bijstandsorganisatie. We staan alle volwassenen bij die gebruik maken van een persoonsvolgend budget (PVB) of alle minderjarigen die gebruik maken van een persoonlijke assistentiebudget (PAB).

 

Onafhankelijk Leven vzw is erkend door het VAPH

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord