Advieslijn 03 808 22 99

Hoe vind ik ondersteuning?

Elke budgethouder heeft een eigen beeld van wat de juiste ondersteuning precies inhoudt. Voor het eerst in lange tijd kan het systeem ook een antwoord bieden aan deze individuele verschillen. Zeker met een PVB kan ook jij jouw eigen ondersteuningspuzzel samenstellen zoals jij dat wil.

Volgende twee websites geven jouw zoektocht alvast een goede start:

  • De website www.zorgenassistentie.be is een zoekertjessite waar budgethouders en assistenten hun zoekertje kunnen publiceren. Budgethouders posten hun vacature en assistenten geven er hun ervaring, regio en beschikbaarheid weer.
  • De Sociale Kaart is een heel uitgebreide databank van alle organisaties en diensten in de sociale sector. Ook de zorgaanbieders zijn hierin terug te vinden. Je kan zoeken op basis van jouw regio en ondersteuningsnood. Verdere tips die het gebruik van dit platform vereenvoudigen vind je terug op de site zelf onder de knop 'FAQ'.

Misschien weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Of heeft je zoektocht tot nu toe nergens toe geleid? Wij staan altijd klaar om jou bij te staan. Wij hebben al vele honderden gezinnen aan de juiste ondersteuning geholpen. Bel even naar de advieslijn en we helpen je verder.

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord