Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Sokayna El Mkarraf

Sokayna El Mkarraf

Advieslijnmedewerker

"“Give yourself freedom to try out new things. Don't be so set in your ways that you can't grow.” – Paulo Coelho, The Alchemist"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Bel je naar de Advieslijn dan kan het zijn dat je bij mij terechtkomt. Ik ga dan samen met jou op zoek naar een pasklaar antwoord over alles met betrekking tot het persoonlijk assistentiebudget en het persoonsvolgend budget. Misschien stuit je op de website van Onafhankelijk Leven hier en daar op een artikel dat ik geschreven heb, of, wie weet komen elkaar wel eens tegen tijdens een webinar, beurs of infosessie.

Wat is je grootste talent?

Een creatieve geest. Ik word gelukkig van denken én doen, van nieuwe dingen bedenken en creëren. In een wereld van constante verandering zit ik niet graag stil en dus daag ik graag ook anderen uit om een andere bril op te zetten. Door ‘outside the box’ te denken en uit te pakken met nieuwe perspectieven kan de meest uitzichtloze situatie alsnog een positieve draai krijgen.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Als voorvechter van inclusie zet ik mij graag in voor een maatschappij waaraan iedereen kan participeren. Ik vecht dan ook heel graag mee om de missie en visie van Onafhankelijk Leven uit te dragen en woorden om te zetten in daden. Zelf heb ik Onafhankelijk Leven leren kennen dankzij een actie van De Ambassadeurs in Sint-Niklaas. En of dat sensibiliserend heeft gewerkt!

Kan je iets over jezelf vertellen?

Soms bubbly, soms in mijn eigen cononnetje. Ik kan genieten van drukke dagen waarin ik veel te doen heb: dan vind je mij ongetwijfeld ergens genieten van een koffietje, een dagje Antwerpen, klussen in mijn huisje of mijn impulsieve zelve zijn. Anderzijds vind ik ook mijn rust in de voorspelbaarheid van de simpele dingen des levens: een lekker gerechtje koken, een goed boek lezen of knus in mijn dekentje een goeie film of serie op zetten.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord