Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Sibel Kurda

Sibel Kurda

Coach Oost-Vlaanderen

"Carpe diem!"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven vzw?

Ik werk als coach voor de regio Oost-Vlaanderen. Een heel boeiende en uitdagende job. Ik ga langs bij budgethouders thuis om hen wegwijs te maken in het PAB/PVB landschap. Samen wordt er bekeken hoe je het budget optimaal kan benutten.

Wat is je grootste talent?

Mijn grootste troef is mijn spontaniteit, enthousiasme en gedrevenheid.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Onafhankelijk leven is een organisatie naar mijn hart. De manier waarop men zich inzet voor mensen met een beperking vind ik prachtig. Iedere persoon moet regisseur kunnen zijn van zijn eigen leven. Daar geloof ik heel hard in.

Ik heb een oudere broer met een verstandelijke beperking waardoor ik mij gemakkelijker kan inleven in de situatie van mijn budgethouders. Ik ondersteun hem vaak, maar hij maakt wel zelf zijn keuzes. Ik vind het super om te zien tot wat hij in staat is met de juiste ondersteuning. En dit is waar ik als coach samen met jullie naartoe wil werken!

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben geboren in Kosovo, maar getogen in Gent. Buiten het Vlaams, spreek ik ook vloeiend Albanees. Veel mensen verschieten hiervan, al vind ik dit zelf ergens maar normaal. Thuis ben ik de vriendin van Sebie en het baasje van mijn golden retriever, Ellie. In mijn vrije tijd probeer ik te sporten, lees ik graag een spannend boek of doe ik iets leuks met mijn partner, familie of vrienden. Ik ben heel graag in het gezelschap van anderen, hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord