Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Sibel Kurda

Sibel Kurda

Coach Gent en Sint-Niklaas

"Carpe diem!"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven vzw?

Ik werk als coach voor de regio Gent en Sint-Niklaas. Een heel boeiende en uitdagende job. Ik ga langs bij budgethouders thuis om hen wegwijs te maken in het PAB/PVB landschap. Samen wordt er bekeken hoe je het budget optimaal kan benutten.

Wat is je grootste talent?

Mijn grootste troef is mijn spontaniteit en jeugdig enthousiasme.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Onafhankelijk leven vzw is een organisatie naar mijn hart. De manier waarop men zich inzet voor mensen met een beperking vind ik prachtig. Iedere persoon moet regisseur kunnen zijn van zijn eigen leven. Daar geloof ik heel hard in.

Mijn broer heeft een verstandelijke beperking. Ik help hem graag en hij maakt wel de keuzes. Ik vind het super om te zien tot wat hij in staat is met de juiste assistentie.

Vertel eens iets over jezelf?

Ik ben geboren in Kosovo, maar getogen in Gent. Wat ik zeer tof vind aan mezelf is dat ik buiten Vlaams ook vloeiend Albanees spreek. Veel mensen verschieten hiervan, al vind ik dit zelf ergens maar normaal. Thuis ben ik de vriendin van Sebie en het baasje van mijn golden retriever, Ellie. In mijn vrije tijd ga ik graag vissen of waai ik lekker uit aan zee. De vrijdagavond kan je mij vaak al feestend terug vinden in hartje Gent. Het leukste aan mijn avondjes uit vind ik het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik ben heel graag in het gezelschap van anderen, hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord