Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Sebastian Dürr

Sebastian Dürr

Bestuurslid & ambassadeur

"Hakuna matata"

Wat doe ik voor Onafhankelijk Leven vzw?

Als ambassadeur spreek ik in scholen, bedrijven, ... over de visie van Onafhankelijk Leven vzw. Ook vertel ik over persoonlijke assistentie en wat dat voor mij en mijn leven betekent. Daarnaast ben ik betrokken bij de fondsenwerving en probeer ik linken te leggen tussen bedrijven en Onafhankelijk Leven vzw.

 

 

 

Hoe ben ik bij Onafhankelijk Leven vzw betrokken geraakt?

In 2007 had ik een accident met een dwarslaesie als gevolg. Tijdens mijn verblijf in verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra ben ik in contact gekomen met Onafhankelijk Leven vzw. Zij hebben mij geholpen bij de aanvraagprocedure voor mijn persoonlijke assistent. Maar ook mentaal, bij het ontwikkelen van een visie op mijn eigen leven met handicap. Eens ik weer op mijn vier poten stond, heb ik besloten mij in te zetten als ambassadeur en te helpen om de visie mee naar buiten te dragen.

Anderen vinden over mij...

Met mijn ervaring hoop ik een bijdrage te kunnen leveren tot de groei van Onafhankelijk Leven vzw. En met mijn ingesteldheid tot positieve vibes. Maar misschien toch best eens aan de 'anderen' zelf vragen wat zij van mij vinden.

Wat je nog wil weten

Ik ben in Afrika opgegroeid. Vandaar mijn motto: 'hakuna matata', wat wil zggen: 'no worries'. Maak je geen zorgen alles komt in orde. En ik ben fiere papa van twee fantastische kinderen! Zij zijn mee de reden waarom ik elke dag grenzen probeer te verleggen, vooruit kijk en van het leven geniet!

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord