Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Saartje Mortier

Saartje Mortier

Coach West-Vlaanderen

"Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik werk als coach in de provincie West-Vlaanderen en een klein deeltje van Oost-Vlaanderen. Ik adviseer, help en coach budgethouders met de organisatie van hun PAB of PVB.

Wat is je grootste talent?

Doorzettingsvermogen. Eens ik een idee heb in mijn hoofd, zal ik er alles aan doen om mijn doel te bereiken.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Bij mijn studiekeuze kwam ik tot de conclusie dat ik echt iets wou doen met mensen voor wie het dagelijkse leven geen vanzelfsprekendheid is. In 2017 was ik dan ook heel blij toen ik afstudeerde als ergotherapeut. Mensen de mogelijkheid bieden om hun leven in eigen handen te nemen, maakt mij gelukkig.

De visie, missie en waarden van Onafhankelijk Leven spreken mij erg aan. Zelf ben ik lang persoonlijke assistente geweest van een budgethouder. De mogelijkheden die hiermee gecreëerd worden, zijn enorm. De vertrouwensband die ontstaat en de kansen die de budgethouder krijgt, geven veel voldoening.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik woon samen met mijn vriend en onze overenthousiaste kat Boris in Ingelmunster. Wij vullen graag onze avond met een gezelschapsspelletje (Carcassonne is onze favoriet) of een goede serie. Tegen een avondje feesten met vrienden, zeg ik ook zeker geen nee. Familie en vrienden zijn heel belangrijk in ons leven.

Daarnaast vul ik graag mijn tijd met sporten, eten maken én eten opeten. Een gezellige avond met vriendinnen in een tapasbar kan niet ontbreken in mijn leven. Een festivalletje hier en daar is ook leuk meegenomen.

Ik ben zes jaar lang leiding geweest in de Chiro van Sint-Joris en probeer nu andere chiro’s mee te ondersteunen in ’t Groene Gewest.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord