Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Marthe Distelmans

Marthe Distelmans

Coach Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

"When we help ourselves, we find moments of happiness. When we help others, we find lasting fulfillment"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik werk als coach regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Dagelijks ben ik in de weer om budgethouders te ondersteunen met hun vragen en advies te verlenen.

Wat is je grootste talent?

Ik krijg vaak te horen dat ik goed kan luisteren en een doorzetter ben. Zelf merk ik op dat ik me volledig kan verliezen in projecten waar ik met heel mijn hart achtersta.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Al vrij jong wist ik dat ik graag mensen wou helpen in het dagelijks leven. Ondertussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring als ergotherapeut, een job waarbij je samen met de cliënt op zoek gaat naar oplossingen voor zijn/haar problemen om de levenskwaliteit te bevorderen. De duidelijke visie van Onafhankelijk Leven is eentje waar ik me volledig in kan vinden. Toen deze functie vrijkwam heb ik dan ook geen moment getwijfeld.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik woon samen met Joris en onze 2 schatten van honden, Obi en Loeka. Een dagelijkse wandeling in het bos met hun is mijn bron van energie.
Iets gaan eten of drinken met vrienden, een goed boek lezen of werken in de tuin, mogen van mij ook regelmatig aan bod komen. Ik ben een muziekliefhebber, de kans dat je me tegenkomt op een concert van Bruce Springsteen, The Killers, Dashboard Confessional of The Gaslight Anthem is groot!
Verder omschrijven vrienden me als een creatieve duizendpoot door mijn vele hobby’s. Naaien, bakken, (vegetarisch) koken, handlettering, juwelen maken,… vervelen doe ik me dus niet snel!

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord