Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Marleen Vermeire

Marleen Vermeire

Fondsenwerver

""

Marleen Vermeire (1956-2012)

Marleen begon te werken voor Onafhankelijk Leven in 2005. Ze was een bijzondere vrouw wiens persoonlijke leven en ambities nauw  verbonden waren met de missie van Onafhankelijk Leven. Toen Marleen 18 jaar was kreeg zij een hersenbloeding. Na een zware revalidatie en een persoonlijke onafhankelijkheidsstrijd maakte zij haar eigen dromen waar: Ze studeerde af als juriste aan de universiteit van Gent, stichtte met haar partner een gezin en werd moeder van Julie.

Ze ontmoette Onafhankelijk Leven in de figuur van Jan-Jan Sabbe, oprichter en bezieler van Onafhankelijk Leven. De ambities van Onafhankelijk Leven en Marleen zijn groot: mensen met een beperking moeten in de toekomst, zonder betutteling, zelf kunnen beslissen over hun eigen leven en ondersteuning. Dat waren grote ambities voor een organisatie die in die tijd bijna geen centen had.

Marleen zorgde voor die centen. Als onze Public Relations verzamelde ze in de 8 jaar die ze bij ons werkte duizenden kleine en grote giften, goed voor enkele honderdduizenden euro’s. Dat Onafhankelijk Leven toen een enorme groei kende is dan ook grotendeels te danken aan Marleen.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord