Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Lizy Scheltjens

Lizy Scheltjens

Ambassadeur

"Trots op waar we vandaag staan"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben al meer dan 10 jaar vrijwilliger bij Onafhankelijk Leven. Ik heb in die jaren bijna in alle organen gezeten van onze vzw. Ik ben vandaag nog steeds lid van de Algemene vergadering en de Politieke Raad. Daarnaast ben ik een kleine duizendpoot van de vzw. Ik ga of rol waar ze mij nodig hebben.

 

 


 

Wat is je grootste talent?

Ik ben optimistische en een doorzetter, ik laat niet graag en snel los. Ik luister en spoor de mensen aan. Ik hou van gezelligheid en organiseer graag. Ik ben een leiders type klinkt het niet dan botst het.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Meer dan 10 jaar ben ik al vrijwilliger bij OL, het begon allemaal met een oproep in het ledentijdschrift 11jaar terug. Ze zijn een deel van mijn leven geworden. Ik heb samen met deze mensen al veel watertjes door zwommen en ben trots op waar we vandaag staan.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Ik houd van gezelligheid, ik kook en bak graag. Je mag gerust zeggen dat ik een huismus ben vooral 's avonds. Mijn familie is heel belangrijk voor mij, vooral Lucas mijn petekind & Emma mijn nichtje zijn mijn oogappels. Mijn familie en vrienden komen altijd op de eerste plaats.
Muziek is een constante in mijn leven, één dag zonder muziek is een ramp voor mij. Ook ga ik heel graag (met mijn I POD) op reis. Tegen een concertje of cinemake zeg ik niet nee.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord