Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Karen De Wilde

Karen De Wilde

Coördinator Dienstverlening, Kennis & Kwaliteit

"Iedereen heeft recht om zijn eigen leven uit te stippelen."

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben de helft van mijn tijd te horen aan de advieslijn, de andere helft van mijn tijd ben ik coördinator van de advieslijn. Af en toe vind je mij op een infosessie of beurs, zodat ik ook eens een gesprek heb 'in levende lijve' en mensen ontmoet waar ik al heel wat gesprekken mee heb gehad aan de advieslijn.

Wat is je grootste talent?

Met smaak eten, van aperitief tot dessert.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Toen ik afstudeerde (na drie jaar orthopedagogie en een jaar sociaal werk) wist ik dat 'mensen helpen' mijn ding was, maar hoe ik dat dan juist zou gaan doen was een raadsel. In mijn zoektocht naar een job kwam ik de vacature tegen van 'helpdeskmedewerker bij BOL-BUDIV';  ik twijfelde niet lang. Via de helpdesk (ondertussen advieslijnmedewerker bij Onafhankelijk Leven) zou ik mensen wegwijs kunnen helpen in de regels en brieven die personen met een handicap moeten volgen en kennen. En dat blijft heel belangrijk, dagdagelijks aan de advieslijn. Ik vind het nodig dat mensen de juiste informatie hebben, om zo op een goede manier te kunnen beslissen wat ze wel of niet doen. 

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Als enige vrouw in huis, sta ik mijn mannetje tussen mijn 2 zoontjes en man. Als ik niet thuis ben, vind je me meestal op een volleybalplein.

Mijn job aan de advieslijn is nog steeds mijn eerste job. En dit zeg ik met veel trots en een grote glimlach (al is die glimlach iets minder groot als één (of alle twee) van mijn kleinste mannen vinden dat de dag niet vroeg genoeg kan beginnen). 

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord