Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Jeroen Merckx

Jeroen Merckx

Coach Dienstverlening

"Alles komt altijd goed!"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als vlinder coach fladder ik rond en neem verschillende taken op. Zo start ik samen met budgethouders een traject op aan de hand van wat we overleggen tijdens een persoonlijk gesprek. Ook zit ik af en toe op een andere stoel, die van de advieslijn. Waar ik kan zet ik me in om het verhaal van Onafhankelijk Leven te verkondigen.

Wat is je grootste talent?

Men zegt wel eens dat ik onbevooroordeeld, nuchter en empathisch met mensen omga en dat ik betrouwbaar ben in woorden en daden. Ik luister naar wat de persoon voor mij zegt en fileer (zorg)vragen tot op het bot.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Na 13,5 jaar in een dienstverleningscentrum zocht ik een nieuwe uitdaging. De visie van Onafhankelijk Leven is er eentje op mijn lijf geschreven. Ik werk graag met en voor mensen. Zelfs een kleine stap in de goede richting is mooi meegenomen, al ga ik steeds voor meer en beter!

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben geboren en getogen in Afrika. Ik woon nu al geruime tijd in het Gentse met mijn vrouw. Samen gaan we geregeld uit eten, op reis, sporten, cultuur beleven…. Je kan mij regelmatig op de fiets spotten in België en minstens eenmaal per jaar ergens in een bergachtig gebied. Met een groep vrienden speel ik minivoetbal. Gitaar spelen is ook een passie al is het lang geleden dat ik nog eens een liedje uit mijn mouw schudde. Verder hou ik wel van een avondje op café of bij vrienden thuis.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord