Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Jana Tegethoff

Jana Tegethoff

Medewerker Advieslijn

"Samen sterk"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven vzw?

Ik werk voor de advieslijn van Onafhankelijk Leven vzw en ik probeer iedereen zo goed mogelijk verder te helpen met hun vragen.

Wat is je grootste talent?

Ik ben een echte doorzetter, ik zal niet snel iets opgeven. Ik wil voor iedereen de zaken graag goed regelen. Ik vind het ook belangrijk dat iedereen zijn verhaal kan doen en wil daarom graag luisteren naar mensen en aandacht hebben voor hun situatie.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Als maatschappelijk werker heb ik altijd al graag met mensen met een beperking samengewerkt. Ik heb mijn stage gedaan in het revalidatiecentrum UZ Pellenberg waar ik heb ingestaan voor de psychosociale begeleiding en administratieve ondersteuning van personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Ik heb veel geluk dat ik mag werken in een organisatie die streeft naar een samenleving waar mensen met een beperking zelf hun leven in handen kunnen nemen.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Ik woon samen met mijn lieve vriend in de buurt van Gent. Al meer dan 10 jaar speel ik badminton op competitief niveau en ik ben ook trainster van een leuk groepje jeugdspelers. Ik hou enorm van reizen, boeken lezen en  avondjes op restaurant of café met vrienden.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord