Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Jan Coppejans

Jan Coppejans

Voorzitter

"always look on the bright side of life"

  • 09 255 44 49

Wat doe ik voor Onafhankelijk Leven vzw?

Ik heb gedurende twee jaar bij Onafhankelijk Leven gewerkt als Operationeel Directeur. Toen ik aangaf dat mijn opdracht afgewerkt was en ik zou uitkijken naar een nieuwe uitdaging kreeg ik het verzoek om voorzitter te worden van de Raad van Bestuur. Het is een eer om deze taak te mogen opnemen in navolging van twee formidabele personen nl. Jan-Jan Sabbe en Viviane Sorée. Als voorzitter zal ik hun realisaties nauwlettend bewaken. Vandaaruit zullen we met de Raad van Bestuur en het management werken aan de nieuwe uitdagingen die ons de komende jaren te wachten staan.
 

Hoe ben ik bij Onafhankelijk Leven vzw betrokken geraakt?

Als ouder van een dochter met een beperking en budgethouder is ons gezin steeds nauw betrokken geweest met het PAB gebeuren. Toen ik na een lange loopbaan als human resources manager in de privésector op brugpensioen ging werd ik gebeld door Koenraad Depauw, Algemeen Directeur, met de vraag of ik eens langs kon komen….en zo gebeurde het dat ik aangeworven werd als Operationeel Directeur bij Onafhankelijk Leven vzw.

Anderen vinden over mij...

dat ik ben een enthousiaste teamspeler ben met een gezonde dosis humor en zin voor relativering. Het strategisch denken en werken zijn kenmerkend maar ook mijn aandacht voor het resultaat.

Wat je nog wil weten

Hilde en ik zijn gelukkig getrouwd, we hebben twee zonen, één dochter en drie kleinkinderen.
Ik heb in verschillende grote profit bedrijven gewerkt als human resources manager. Het waren zware jaren, veel weg van huis, lange werkdagen,… tot ik op 60 jaar in brugpensioen kon gaan. Daarnaast ben ik een bescheiden beoefenaar van tennis, golf, kruisboog en fietsen.
Dit alles is mooi te combineren met mijn huidige taken.
 

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord