Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Hannelore Bedert

Hannelore Bedert

Communicatiemedewerker

"Leef en laat leven."

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Als communicatiemedewerker schrijf en redigeer ik artikels, maak affiches en ander drukwerk, monteer video’s, werk mee onze sociale media uit en sta mee in voor de content en opmaak van de nieuwsbrief en de website.

Wat is je grootste talent?

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Al van kinds af aan. En babbelen! Honderduit. Mijn liefde voor het woord – zowel gesproken als geschreven als gezongen – is zeer groot. 

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Mijn beide kinderen hebben een hartafwijking. Een voor het oog onzichtbare beperking, maar voor een ouder een stevige kopzorg. In mijn familie komt bovendien vasculaire dementie voor, wat er mede voor gezorgd heeft dat ik meer wilde weten, meer wilde lezen en me vooral op de één of andere manier “nuttiger” wilde maken. Door als communicatiemedewerker bij Onafhankelijk Leven aan de slag te gaan, heb ik het gevoel dat ik iets kan bijdragen aan een (hopelijk ooit) betere samenleving (voor iedereen).

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben deeltijds aan de slag bij Onafhankelijk leven. Daarnaast ben ik schrijfster en singer-songwriter. Zeker het singer-songwriterschap is ongeveer 15 jaar mijn fulltime beroep geweest, maar de roep van het podium is sinds 2019 sterk naar de achtergrond verdwenen. Sinds het overlijden van mijn man in dat jaar voel ik me niet meer geroepen vaak op een podium te verschijnen en hou ik me met veel graagte achter de schermen bezig. Ik schrijf boeken, artikels en een wekelijkse column voor Libelle. Sinds het overlijden ben ik een alleenstaande mama van 2 jonge kinderen, die het fantastisch doen.  Al meerdere malen stond ik versteld van mezelf, mijn kinderen én onze omgeving. Veerkracht is een wondermooi iets.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord