Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Erna De Keyser

Erna De Keyser

Coach Dienstverlening

"Goed in luisteren naar mensen."

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ben coach voor de provincie Antwerpen en Vlaams Brabant. Ik ga elke dag de baan op om mensen te helpen, om hen alles te laten halen uit hun PAB of PVB. Zo ondersteun ik bijvoorbeeld bij de administratie, hun budgetplanning of hun samenwerking met persoonlijke assistenten.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Ik hou ervan om mensen te versterken of met hen de weg af te leggen naar een beter leven, waarin ze zelf kunnen aangeven wat dat voor hen is. 

Wat is je grootste talent?

Ik ben goed in het kijken en luisteren naar mensen. Ik tracht net hun sterke kant te benutten om vooruit te geraken. Mensen met een positieve ingesteldheid vind ik fijn om mee samen te werken. Ze geven mij op hun beurt energie! 

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

Ik heb net de kaap van de 60 overschreden, ben gehuwd en heb 2 volwassen zonen. Zij zijn het huis uit. Er kwamen ondertussen 3 kapoenen van kleinkinderen bij. Zij zijn mijn oogappels.

Ik hou erg van katten en zou mij geen leven kunnen voorstellen zonder. ’s Avonds in mijn luie zetel liggen met mijn kat erbij, dat mag niemand mij afpakken! Dan nog een boek of film met psychologische en/of romantische inhoud en het plaatje is compleet.

Op andere momenten sta ik op het padelterrein en geniet ik van het samenspel met anderen en de après-padel. Of ik zit op de E-bike en ben op trot met mijn man of mijn vriendinnen.

Naast al die leuke dingen tracht ik tussendoor voor mijn moeder te zorgen die ondertussen 97 jaar is geworden. Zij woont reeds enkele jaren in een woonzorgcentrum. Dat valt haar zwaar. Haar onmacht tegen het oud worden is groot. Het leert mij veel over “willen maar niet kunnen” en alle frustraties die daarmee gepaard gaan. Uit haar verleden komen vaak de verhalen naar boven van het leven op de boerderij als kind en jonge vrouw, de verhalen van haar gezinsleven waar ik het 3de en jongste kind mocht zijn, de verhalen van samen werken met mijn vader in de bloemisterij. Ik groeide op in een gezin waar we snel ons plan leerden trekken. Ik ben dan ook gewoon alleen op zoek te gaan naar oplossingen en geef niet snel op!

 

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord