Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Dylan Masse

Dylan Masse

Medewerker Vrijwilligersbeleid

"Never give up!"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik ondersteun het beleidsteam waar nodig. Daarnaast werk ik ook een stukje voor VZW De Ouders. Tijdens mijn stageperiode heb ik een project uitgevoerd rond kleinschalige wooninitiatieven.

Wat is je grootste talent?

Ik ben een doorzetter, ondanks de obstakels die ik al ben tegengekomen heb ik doorgezet. Ik ben dan ook heel fier met wat ik de dag van vandaag heb bereikt.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Ik heb een fysieke beperking. Tijdens mijn bachelorstage kwam ik in contact met Onafhankelijk Leven. Vanuit mijn studies als sociaal werker wil ik graag toewerken naar een inclusieve samenleving voor iedereen. Laat dat net ook één van de hoofddoelstellingen zijn van verder helpen in een soms moeilijke zoektocht naar ondersteuning.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

In mijn vrije tijd ben ik een gepassioneerd Club Brugge supporter. Hiervoor moet alles wijken, ik vul mijn agenda in aan de hand van de wedstrijddagen. In België volg ik Club Brugge elke week, maar ook over zee durf ik al eens mee te gaan op een Europese verplaatsing. Ik bezocht hierdoor al enkele mooie steden, mijn persoonlijke favoriet is hierbij toch wel Madrid. Maar ik kwam ook al terecht in het Deense stadje Aalborg. Ik game ook graag, met wat geluk heb ik recent de nieuwe PS5 kunnen aanschaffen.

Daarnaast ga ik soms ook weg met vrienden om een match van de Rode Duivels bij te wonen, maar ook een optreden slaan we zeker niet af. Hierbij opteren we meestal voor comedy waarbij Alex Agnew toch wel de kroon spant. Wanneer het op muziek aankomt hou ik vooral van hedendaagse muziek: Bazart of de opzwepende beats van Tomorrowland, het kan me allemaal bekoren.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord