Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Carina De Geest

Carina De Geest

Medewerker Relatiebeheer

"Ik heb geen talent voor ondergeschiktheid."

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik telefoneer voor Onafhankelijk Leven. En dat doe ik met plezier. Elk telefoontje en vooral de persoon aan de andere kant van de lijn vind ik belangrijk.

Elke telefoongesprekspartner geeft me telkens weer een cadeau: waardevolle informatie, die als input en feedback dient om onze werking nog te verbeteren.

In drukke periodes kan je me ook al eens vinden bij de fijne collega’s van de AdvieslIjn.

Wat is je grootste talent?

Mijn grootste talent is mijn telefoonstem. Mijn telefoonstem is rustgevend, wordt me verteld. Ik maak graag tijd voor de mens aan de andere kant van de lijn. Elk telefoongesprek telt, wat het resultaat ervan ook moge wezen. En ik bel altijd met de glimlach.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Ik bel graag en als ik op die manier mijn eigen bescheiden bijdrage aan meer onafhankelijkheid voor mensen met een beperking kan leveren doe ik dat met plezier.

In een vorig leven was ik hoofdredactrice en communicatieverantwoordelijke, zowel voor de privésector als bij de overheid. Een boeiend en zeer breed (én stressy!)  werkveld. Ik ben blij dat ik nu mag focussen en meer in de diepte kan werken. Maar evengoed voel ik hoe graag mensen hun hart eens willen luchten aan de telefoon; hoe ze daaraan soms echt nood hebben; of hoe ze ons overstelpen met hun ideeën en hun hulp aanbieden bij onze werking. Intens en hartverwarmend, vind ik dat!

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben moeder van twee jongvolwassenen: Casper van 22 en Margot van 21, die hun vleugels hebben uitgeslagen. Samen met mijn 11-jarige kater Chablis woon ik in Gentbrugge; in een heel fijne wijk met lieve buren. Ik hou van geschiedenis, filosofie, (zachte) revoluties, pioniers, podcasts, boeken, magazines, bloemen, goede 1-2-1 gesprekken en interviews, wandelen, lopen, nieuwe recepten uitproberen met mijn dochter en af en toe – guilty pleasure - van een goed sigaartje. En dit alles samen op een mini-tripje naar Amsterdam maakt van mij de gelukkigste mens op aarde!

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord