Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Brent Basyn

Brent Basyn

Ambassadeur

"Als ik een doel heb, dan ga ik ervoor"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik zal 2 dagen per week stage lopen. Ik wil vooral Onafhankelijk Leven vertegenwoordigen. Ik wil opkomen voor onze rechten als personen met een beperking en deze dan ook verdedigen.

Wat is je grootste talent?

Ik ben een zeer gemotiveerd iemand. Ik ben optimistisch ingesteld en ik hou van humor. Ik vind zelfstandigheid zeer belangrijk. Ik kan opkomen voor mijn mening en ik kan omgaan met mijn beperking. Als ik een doel heb die ik wil bereiken, dan zal ik ervoor gaan. Ik accepteer iedereen met of zonder een beperking, alsook hun mening en karakter.

Op welke wijze ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven?

Als stagiair en budgethouder.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, jou als persoon?

In mijn vrije tijd geniet ik graag van het leven.  Ik ga graag op reis en ik heb een passie voor skiën. Ik luister graag naar muziek en doe vaak wandelingen of uitstapjes. Ik hou me ook graag bezig op mijn computer.
Ik heb nog een tweelingbroer Glenn en een zus Karen van 15 jaar. Mijn ouders staan in voor mijn dagelijkse zorgen. Ik heb eveneens een persoonlijk assistente die mij begeleidt en ondersteunt op school en in mijn vrije tijd. Ik probeer ondanks mijn beperking samen met mijn familie het beste ervan te maken. Ik heb een zeer goede band met mijn familie.
Ik ben Brent, ik ben 18 jaar. Ik ga naar school in Hamme en volg de richting Kantoor. Ik wil graag mijn diploma behalen. Ik ben van mening dat inclusie voor iedereen mogelijk is. Dit doel wil ik dan ook bereiken en aantonen. Ik ben een doorzetter en ik ben positief ingesteld.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord