Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Anniek Elegheert

Anniek Elegheert

Coördinator communicatie, pers en fondsenwerving

"Je bent nooit te oud om te leren"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven?

Ik coördineer onze communicatie, marketing en fondsenwervende activiteiten. Voor een organisatie van ons kaliber en met onze dromen, een hele klus! Gelukkig hebben we een stevig, gemotiveerd team en toffe collega’s om op te rekenen!

Wat is je grootste talent?

Ik breng mensen graag samen om te werken aan hetzelfde doel.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Ik zie zelf – sinds mijn geboorte – met 1 oog niet. In m’n andere oog ontwikkelde ik de afgelopen jaren glaucoom, een oogziekte waardoor je zicht geleidelijk aan (en onopgemerkt) achteruit gaat. De afgelopen jaren hing dit als een zwaard van Damocles boven m’n hoofd. Gelukkig is de wetenschap al ver gevorderd. Vorig jaar werd ik in UZ Leuven geopereerd. Sindsdien is de opmars van deze ziekte gestagneerd. Maar ik heb veel tijd gehad om hierover na te denken. Je zal begrijpen dat de missie en visie van Onafhankelijk Leven mij dan ook fel aanspreekt – samen werken aan een maatschappij waarin mensen met een handicap  zelf de regie van hun leven in handen kunnen nemen. Ook jouw hulp is hierbij van harte welkom!

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben 47, en moeder van drie tieners. Dat is lekker druk in huis. Als ontspanning kijk ik graag naar detectives, of met het gezin naar kookprogramma’s gezien er bij ons veel wordt gekookt. In de winter vind je mij aan de open haard waar ik graag brei en in de zomer gaan we wandelen en fietsen.

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord