Advieslijn 03 808 22 99

Maak kennis met Annelies Beugnies

Annelies Beugnies

Coach Antwerpen

"Laat los en geniet van elke dag"

Wat doe je voor Onafhankelijk Leven vzw?

Momenteel ben ik advieslijnmedewerker maar binnen een paar maanden zal ik coach Antwerpen worden. Momenteel bied ik advies en ondersteuning aan via de telefoon. Binnenkort zal ik echter mensen met een beperking die een persoonsvolgendbudget ontvangen ondersteunen door coachingsmomenten.

Wat is je grootste talent?

Mensen zeggen me dat ik zeer empathisch ben en dat ik met hart en ziel werk met personen met een beperking. Het werken met en voor mensen met een beperking geeft mij dan ook een enorme voldoening.

Hoe ben je betrokken bij Onafhankelijk Leven vzw?

Ik heb een zus met een meervoudige beperking en wij zijn thuis opgegroeid met de inclusiegedachte. Doordat mijn zus een traject liep in het gewone onderwijs was er de nood aan een budget om haar persoonlijk pad zo goed mogelijk vorm te kunnen geven met assistenten. Zij heeft sinds 2001 een persoonlijk budget (PVB) en sindsdien zijn we lid van Onafhankelijk leven vzw.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben 25 jaar en ben de oudste van 3 kinderen. Ik heb een jongere zus Jolien en zij heeft een meervoudige beperking. Samen hebben we nog een broer Jeroen en hij is 18 jaar. Ik ben verloofd met Wouter en woon al enkele jaren samen. Samen met mijn mama richtte ik in 2013 vzw De Kompanie op (een ouderproject), dit is een inclusief creatief atelier voor personen met een beperking. Hier bieden we momenteel 2 dagen dagbesteding aan en zullen dit binnenkort gaan uitbreiden. Verder staan wij aan de start met een aantal betrokken ouders om een woonproject op te starten. Onze vzw en het woonproject zijn mijn grootste hobby’s en vind ik zelf een bijzonder waardevol en mooi project om mijn zus en vele anderen hun eigen pad te kunnen laten uitstippelen. Verder hou ik enorm van katten, we hebben een zwarte kater Diablo en een witte kattin Leia die de beste vriendjes zijn samen. Verder zijn mijn hobby’s fitnessen, lopen, skiën,…

Terug naar het overzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord