Advieslijn 03 808 22 99

MyAssist, ALS Liga en Onafhankelijk Leven slaan de handen in elkaar!

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) herwerkte onlangs de subsidieregeling voor bijstandsorganisaties. Deze nieuwe regeling heeft tot gevolg dat MyAssist in de toekomst over onvoldoende financiële middelen zal beschikken en haar werking noodgedwongen dient stop te zetten.

MyAssist kon in het verleden steeds op de inhoudelijke expertise van de ALS Liga rekenen.Onafhankelijk Leven en de ALS Liga slaan daarom nu de handen in elkaar! Door onze samenwerking zullen we de expertise rond ALS verder binnenbrengen in Onafhankelijk Leven. Leden van MyAssist vzw die graag verdere ondersteuning willen krijgen, verwelkomen we graag bij Onafhankelijk Leven. MyAssist en Onafhankelijk Leven zorgen voor een goeie en vlotte overdracht van je dossier.

Herbekijk het webinar

Heb je vragen over de eventuele overdracht van je dossier? Ben je benieuwd hoe MyAssist en Onafhankelijk Leven de overstap in de praktijk gaan aanpakken? Dan kan je het webinar van 20 december herbekijken. Je maakt er vrijblijvend kennis met de werking van Onafhankelijk Leven. We  lichten uitgebreid toe hoe de samenwerking tussen de ALS Liga, MyAssist en Onafhankelijk Leven in de praktijk zal verlopen en hoe we jou in de toekomst willen ondersteunen.

Herbekijk het webinar

Word nu lid

Ben je overtuigd van je overstap naar Onafhankelijk Leven? Dan kan je je lidmaatschap nu in orde brengen! Je geniet dan van alle onderstaande ledenvoordelen:

  • Je krijgt als eerste alle info over jouw zorgbudget (PAB of PVB).
  • Voor jou staat een team van ervaringsdeskundigen klaar die je snel, persoonlijk en deskundig advies geven.
  • Elke werkdag bel je onbeperkt én gratis naar onze Advieslijn op 03 808 22 99. Je krijgt telefonisch antwoord op je vragen van 10u-12u en van 14u-16u. Je kan ook mailen op advies@onafhankelijkleven.be. In tijden van corona is het soms beter om ons je vragen te mailen. De drukte aan de Advieslijn kan immers erg oplopen. We danken je voor je begrip.  
  • De regio-coach uit jouw buurt komt langs. Die persoonlijke coach helpt bij je administratie en beantwoordt je individuele vragen. Voor je coach betaal je het ledentarief. Coaching kan ook vanop afstand. Dan betaal je geen verplaatsingskosten.
  • Uniek is dat Onafhankelijk Leven als maatschappelijke beweging weegt op het beleid. Wij willen de samenleving veranderen. En ijveren voor een wereld waar mensen met en zonder handicap gelijkwaardig samen leven. Wij verdedigen jouw rechten bij de overheid. Je lidmaatschap geeft ons meer slagkracht.
  • In de besloten Facebookgroep ‘De Budgethouders’ krijg je gratis advies en tips van andere budgethouders. Deze groep is enkel toegankelijk voor leden.

Maak je nu lid bij Onafhankelijk Leven

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord