Advieslijn 03 808 22 99

Op Europees niveau

Logo van ENIL

Onafhankelijk Leven vzw is een actief lid van het European Network on Independent Living (ENIL). Dat is een netwerk en een forum voor alle mensen en organisaties in Europa die streven naar een onafhankelijk leven en gelijke rechten voor personen met een beperking.

We richten ons via ENIL naar het Europese beleidsniveau, dat direct of indirect impact heeft op personen met een beperking. Via onze intensieve contacten en uitwisselingen met Independent Living organisaties en hun leiders uit heel Europa vergroten wij voortdurend onze expertise en versterken wij ons bewegingswerk.

Onafhankelijk Leven vzw neemt ook  deel aan de 2 jaarlijkse Freedom Drive. Onafhankelijk Leven bewegingen uit heel Europa komen samen om ervaringen uit te wisselen en onze regeringen op te roepen om verder te werken aan de inclusie van personen met een beperking. In 2017 gaat de Freedom Drive door van 24 tot 28 september in Brussel, lees hier hoe je eraan kan deelnemen.

 

Jaarlijks is er ook de  Independent Living dag op 5 mei waarbij onafhankelijk leven bewegingen in heel Europa acties opzetten om mensen te sensibiliseren. 

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord